Access Management
 

21 september 2023
15.30 - 18.00 uur

Meer weten

Identity Governance

 

16 februari 2023  
15.30 - 18.00 uur

Download presentatie - IGA

Met usecase door DHL Parcel Benelux

 

Privileged Access (PAM)

1 juni 2023
 15.30 - 18.00 uur

Download presentatie - PAM

 

De NetIQ I.P.A. sessies 

IPA bier is zowel in de kroeg als de supermarkt enorm populair. Het is een bier met een mysterieuze naam, een rijke historie en een bijzondere smaak. Ook IPA in cyber security is enorm populair. De naam kan wat uitleg behoeven, maar CyberRes' Identity & Access management oplossing NetIQ bestaat al lang in diverse smaken en is essentieel voor organisaties en bedrijven die willen weten, bepalen en controleren wie toegang hebben tot wat en waarom dat zo is.

Wij nodigen u uit!

…voor een serie van drie sessies waarin Identity, Privileged en Access centraal staan. IPA dus. Bijeenkomsten aan het einde van de dag waarin wij aandacht besteden aan de nieuwe ontwikkelingen binnen ons Identity en Access Management portfolio.
Daar blijft het niet bij! Iedere sessie sluiten we af met een kleine proeverij. En welke locatie past er beter bij dit onderwerp dan een echte bierbrouwerij? Wij verwelkomen u graag bij Brouwerij Maximus in Utrecht. Om kennis te delen over I.P.A., maar ook om IPA’s (en wat andere speciale seizoensbieren) te proeven.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!
 

* Zero Trust hebben wij hoog in het vaandel staan; waar mogelijk laten wij bier proeven met 0% of laag in alcohol, zodat u na afloop veilig achter de file aan naar huis rijdt.

Locatie

Brouwerij Maximus
Pratumplaats 2a
Utrecht